Kies je regio
United Kingdom
English

Great flooring, invincible performance

Ontdek Invictus® luxe vinylvloeren
  • /

Bekijk de film

Invictus® luxe vinylvloeren

Great Flooring, Invincible Performance

 

Als het aankomt op het leveren van geweldige prestaties, gaat er niets boven Invictus® luxe vinylvloeren. De naam is geen toeval: in het Latijn betekent “invictus” “onoverwinnelijk”. Invictus® luxe vinylvloeren zullen zeker aan al uw verwachtingen voldoen.

 

Uw Invictus® luxe vinylvloer zal een indrukwekkend stijlelement in uw huis zijn. Kies uit een grote verscheidenheid aan dessins, waaronder natuurgetrouwe houten planken en tegels met een realistische steenlook, of maak een gedurfd statement met een opvallend patroon.

 Scratchmaster®: exclusief voor Invictus®. Deze toplaag zorgt ervoor dat uw luxe vinylvloer bestand is tegen het drukke gezinsleven met kinderen en huisdieren.De planken en tegels van Invictus® zijn gemakkelijk te hanteren en te plaatsen, uiterst slijtvast en vergen weinig onderhoud.Invictus® is waterbestendig en dan ook de perfecte keuze voor uw keuken, badkamer of hal. En voor elke andere kamer, natuurlijk.Invictus® draagt bij tot het creëren van een ontspannende omgeving. De vloer is geluiddempend en verbetert de akoestiek van uw woning aanzienlijk.

Invictus® luxe vinylvloeren hebben veel opties om uit te kiezen, in vier reeksen: Invictus® Maximus Dryback, Maximus Click, Primus Dryback en Primus Click.

Vind uw luxe vinylvloer
  • /
Ontdek de room visualiser
Scratchmaster<sup>®</sup>

Scratchmaster®

Outperforming wear protection

Ontdek all troeven
Invictus® luxe vinylvloeren

Invictus® luxe vinylvloeren

Download brochure
Met een partnergerichte aanpak en uitgebreide ondersteuning is AW met Invictus® dé vloerenpartner die samen met u streeft naar succes.

Met een partnergerichte aanpak en uitgebreide ondersteuning is AW met Invictus® dé vloerenpartner die samen met u streeft naar succes.

Wilt u graag deel uitmaken van ons succesverhaal en Invictus® partner worden?

Word Invictus® partner
Invictus® Maximus Dryback en Maximus Click zijn ontworpen om zelfs het intensiefste projectgebruik te weerstaan - zoals in care-, hospitality-, officeen retail-omgevingen - en zullen zeker aan alle technische vereisten voldoen.
Meer info over projectgebruik